70 g Mandala štěstí bílá čokoláda

Nový produkt

Kvalitní ručně dělaná bílá čokoláda s mandalou z květů levandule, lyofilizovaných jahod, pistácií a kakaových bobů. Je to víc než jen čokoláda, spolu s ní totiž dáváte také energii štěstí, která je vložena do ručně malovaného obrázku mandaly. Darujte štěstí!

Více informací

Od doby kdy ochutnáte tuto mandalu se k Vám bude štěstí pravidelně navracet!! Tedy kdyby nic jiného, tak alespoň v podobě této pochoutky!! :-)) Máme skladem!

105,00 Kč s DPH

Více informací

MANDALA ŠTĚSTÍ bílá čokoláda s pistáciemi

Jsme poctěni, že Vám můžeme nabídnout výrobky české firmy Steiner & Kovarik a přinášíme Vám zde i jejich životní a pracovní filosofii:

Jsme přesvědčeni o tom, že vše má v životě svůj smysl a význam. Protože věříme vyšším principům našich životů, vkládáme do výroby našich čokolád duchovní hodnotu a přesah. Vyrábíme i čokoládové mandaly, které jsou mnohem víc, než jen zdravé mlsání. Do každé tabulky této speciální kvalitní čokolády vkládáme špetku spirituální energie a zdobíme je unikátními posypy. Výsledkem je pětice mandal s motivy lásky, štěstí, zdraví, moudrosti a hojnosti.

Složení: bílá čokoláda: obsah kakaové sušiny min. 28 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka), lyofilizované jahody, pistácie, kakaové boby, květy levandule. Může obsahovat arašídy a suché skořápkové plody.  

Skladujte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.

Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota - 2361 kJ / 564 kcal; Tuky - 36,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 21,1 g; Sacharidy - 53,3 g, z toho cukry - 52,3 g; Bílkoviny - 6,5 g; Sůl - 0,20 g.

27 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook