Prohlédnuté produkty
BIO kokosový cukr - zní to trošku exoticky,...
Nový produkt
Kdo rád kokos a sladké, nenechte si ujít!! Máme skladem!
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
100 g Kokosový cukr, Indonésie
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Kokosový cukr je jedním z modernějších sladidel, které postupně nahrazují klasické rafinované cukry. Tento cukr vzniká sběrem nektaru z květů kokosových palem, který se uvaří a vzniklý karamel se rozdrtí na malé krystalky. Kokosový cukr je nesmírně zdravý neboť jeho glykemický index je velice nízký a obsahuje mnoho látek, které jsou pro náš organismus prospěšné. Těmi jsou například vitamíny skupiny B, železo, draslík, hořčík, zinek a antioxidanty. Použít ho můžete úplně stejně jako cukr řepný, na doslazení nápojů, koláčů, dortů a mnoho dalších pokrmů.
Složení: 100% kokosový cukr Bio
Země původu: Indonésie
Balení: 20 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 36 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1559/383 |
TUKY [g] | 0,4 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,1 |
SACHARIDY [g] | 93,4 |
z toho SUKRÓZA [g] | 86,9 |
z toho FRUKTÓZA [g] | 2,7 |
VLÁKNINA [g] | k.A. |
BÍLKOVINY [g] | 0 |
SŮL [g] | 0,9 |
SODÍK [mg] | 360 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | max. 5 % |
POPEL | 2-3% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 100.000 KbE/g |
KVASINKY | < 10.000 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 25g |
E. COLI | < 10 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 10.000 KbE/g |
Tradiční paštika Játrovka je bezlepková a díky výrobě dle receptů našich...
Meruňkové tyčinky jsou vynikajícím životabudičem, příjemně ovocně a pouze...