100 g Kokosový cukr, Indonésie

Nový produkt

BIO kokosový cukr  - zní to trošku exoticky, ale hlavně zdravě!! Je-li Vám příchuť kokosu alespoň trošku příjemná nemusíte se bát přidat tento kvalitní cukr prakticky do čehokoliv si zrovna vzpomenete! Žádnou pochuinku Vám nezkazí!

Více informací

Kdo rád kokos a sladké, nenechte si ujít!! Máme skladem!

19,00 Kč s DPH

Více informací

Kokosový cukr BIO z Indonésie

Kokosový cukr je jedním z modernějších sladidel, které postupně nahrazují klasické rafinované cukry. Tento cukr vzniká sběrem nektaru z květů kokosových palem, který se uvaří a vzniklý karamel se rozdrtí na malé krystalky. Kokosový cukr je nesmírně zdravý neboť jeho glykemický index je velice nízký  a obsahuje mnoho látek, které jsou pro náš organismus prospěšné. Těmi jsou například vitamíny skupiny B, železo, draslík, hořčík, zinek a antioxidanty. Použít ho můžete úplně stejně jako cukr řepný, na doslazení nápojů, koláčů, dortů a mnoho dalších pokrmů.

Detailní popis produktu

Složení: 100% kokosový cukr Bio

Země původu: Indonésie

Balení: 20 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 36 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1559/383
TUKY [g] 0,4
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,1
SACHARIDY [g] 93,4
z toho SUKRÓZA [g] 86,9
z toho  FRUKTÓZA [g] 2,7
VLÁKNINA [g] k.A.
BÍLKOVINY [g] 0
SŮL [g] 0,9
SODÍK [mg] 360

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Chemicko-fyzické vlastnosti
OBSAH VODY max. 5 %
POPEL 2-3%

 

Mikrobiologické vlastnosti
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ < 100.000 KbE/g
KVASINKY < 10.000 KbE/g
SALMONELLA negativní v 25g
E. COLI < 10 KbE/g
PLÍSNĚ < 10.000 KbE/g

 

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook