100 g Camu camu BIO, mrazem sušený prášek, Peru

Nový produkt

BIO Camu Camu prášek z ovoce ze stromu Myrciaria dubia k Vám přichází přímo z Amazonských deštných pralesů a přináší s sebou hlavně úžasnou dávku přírodního - tedy toho nejzdravějšího - vitaminu C. V tomto prášku je tohoto vitaminu nejméně třicetkrát více než v citrusech a připočítáte-li k tomu rutin, flavonoidy a další obsažené živiny - máte tady vlastně takový přírodní Multivitamin.

Více informací

Ovoce Camu Camu a prášek z něj, který Vám dnes nabízíme je opravdu superovocem! Na zdraví, máme skladem!!

189,00 Kč s DPH

Více informací

Camu camu BIO, mrazem sušený prášek z Peru

Úžasných vlastností tohoto ovoce si mimo domovské Amazonie všimli Japonci a to byla také první země, kam se ve velkém začalo ovoce Camu camu vyvážet. V posledních letech se však přidaly i jiné země a dnes se prášek či přímo ovoce vyváží již prakticky do celého světa. Díky tomu však pomalu začíná být toto ovoce vzácné a drahé, neboť většinou je pouze z divoce rostoucích stromů v deštných pralesech.

V ovoci ze stromu Myrciaria dubia je vedle mimořádně vysokého obsahu přírodního vitaminu C i spousta jiných minerálů, rutinu, flavonoidů, zdravých kyselin. Jedná se o ovoce opravdu nabité zdravými živinami a díky BIO zpracování, které Vám nabízíme my, v něm většina zůstává i po přírodním zpracování do formy prášku.

Prášek se doporučuje až třikrát denně zamíchat jednu lžičku do Vámi oblíbeného nápoje. Vzhledem k jeho - pochopitelně - poměrně velmi kyselé chuti se dá používat i do jídel, či směsí, kde se tato jeho vlastnost skvěle využije. Nic také nebrání tomu, abyste si z něj vyrobili například výbornou zmrzlinu!

V té Amazonii to může být docela hezké, co říkáte :-)) - takhle tam kvete budoucí prášek Camu camu, který Vám dnes nabízíme!

Detailní popis produktu

Camu Camu mrazem sušený prášek BIO

Složení: 100% Camu Camu BIO 

Země původu: Peru

Balení: 5 kg

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 14 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 1554/370
TUKY [g] 0,3
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 0,1
SACHARIDY [g] 89
z toho CUKRY [g] 0,026
VLÁKNINA [g] 5,4
BÍLKOVINY [g] 5,7
SŮL [g] 0,075

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Mikrobiologické vlastnosti
PLÍSNĚ A KVASINKY < 100 kBe/G
STAFYLOKOK negativní
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní

 

 

Follow us on Facebook