100 ml Kávový olej s pumpou

Nový produkt

Bio Kávový olej podle nových studií obsahuje mnoho antioxidantů! To je dobrá zpráva pro vaši pokožku, protože pomáhají bojovat proti stárnutí. Některé studie ukázaly, že kávový olej má na pokožku podobné účinky jako hyaluron pro péči o pleť a proti stárnutí. Olej z kávových semen může zvýšit kolagen a elastin, díky čemuž bude Vaše pokožka vypadat pevnější a Vy se budete cítit lépe!

Více informací

Kávový olej je považován za skutečný elixír nejen pro Vaši pleť ale i duši! Momentálně máme skladem!!

675,00 Kč s DPH

Více informací

Kávový olej BIO s pumpou

Známý odborník na behaviorální a neuro vědy Leigh Winters v jedné ze svých prací uvádí:

„Z psychologického hlediska může být vůně kávového oleje neuvěřitelně prospěšná. Pokud máte silnou emocionální závislost na kávě - možná ji pijete každý den v práci či Vám připomíná, jak jste vyrůstali u Vašich rodičů, prostě ať už je to pro Vás cokoli - jeho silné aroma ve Vás může vyvolat pocity tepla a lásky. Toto aromatické spojení je v kráse a péči o sebe často přehlíženo, ale je mimořádně silné! “ Navíc může dokonce stimulovat vaše smysly, což by mohlo podnítit tolik potřebné zvýšení energie!

Olej z kávových zrn lisovaný

Složení: 100% za studena lisovaný BIO olej,  Dávkování: Vnější použití - podle potřeby. Skladování: Skladujte na tmavém místě při pokojové teplotě do 22 ° C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. 

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook