Prohlédnuté produkty
Houbová prachanda je kořenící základ vhodný k...
Nový produkt
Houbová prachanda je kořenící základ vhodný k přípravě houbové a bramborové polévky, tradičního českého kuby, omáček, rizota , kuskusu, pomazánek, masa, kapusty.
K houbám jsem skoro nepostradatelná, já Pracharanda houbová!! Jsem skladem a čekám jen na Vaši objednávku!
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Pracharanda houbová 50 g
Houbová prachanda je kořenící základ vhodný k přípravě houbové a bramborové polévky, tradičního českého kuby, omáček, rizota , kuskusu, pomazánek, masa, kapusty.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Houbová prachanda je kořenící základ vhodný k přípravě houbové a bramborové polévky, tradičního českého kuby, omáček, rizota , kuskusu, pomazánek, masa, kapusty.
Složení: houby 40 % (hřiby, hlíva), kmín, sůl 15,0 %, koriandr, hořčice bílá, kurkuma.
Obsahuje alergen: hořčice bílá.
Pracharanda je vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani...
Paprika se hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek...
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu...
Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek,...
Koriandr celý je zapomenuté koření se zvláštní, příjemnou kořennou chutí a...
Garam masala - indická „domácí směs“ je ostřejší směs, která se podobně jako...
Oregano – dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou....
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni. Je vhodný ke všem...
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické...
Bio Majoránka je bylinka s jemně kořennou, sladší vůní i chutí. Majoránka...
Kayenský pepř je jedno z nejostřejších koření. Získává se z nejostřejších...
Pepř černý celý patří mezi nejoblíbenější kuchyňské koření. Používá se k...
„Český kmín“ název s evropskou značkou chráněného označení původu náleží...
Paprika pálivá má ostře kořeněnou, pikantní chuť. Paprika se hodí ke všem...
Saturejka chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových...
Muškátový květ svou chutí připomíná kombinaci skořice a pepře, je mnohem...
Muškátový oříšek okoření svou sladkou pálivou ostrostí značné množství...
Nové koření se také nazývá „všekoření“. Používá se do marinád, polévek, k...
Fenykl celý se používá k přípravě bylinných čajů proti nadýmání, do nakládané...
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské...
Kurkuma celá, nazývaná také indický šafrán je koření, které pochází z Asie a...
Koriandr drcený je zapomenuté koření se zvláštní, příjemnou kořennou chutí a...
Koriandr je koření se zvláštní, příjemně kořennou chutí a vůní. Používá se do...
Kardamom je jedním z nejjemnějších a také nejdražších koření. Zelený kardamom...
Kardamom je jedním z nejjemnějších a také nejdražších koření. Zelený kardamom...