Prohlédnuté produkty
Koriandr drcený je zapomenuté koření se...
Nový produkt
Koriandr drcený je zapomenuté koření se zvláštní, příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik. Tento koriandr byl vypěstovaný v ČR.
Trošku opomíjené koření Koriandr máme skladem! Ochutnáte?
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
50 g Koriandr drcený
Koriandr drcený je zapomenuté koření se zvláštní, příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik. Tento koriandr byl vypěstovaný v ČR.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Koriandr, nazývaný také čínská petržel, je botanicky známý jako Coriandrum sativum. Je to bylina z rodu Apiaceae .Koriandr pochází z jihozápadní Asie a severní Afriky. Dnes se pěstuje v bylinkových zahradách po celém světě, ale přednost mají klimatické oblasti s chladnými suchými léty. Prosperuje v dobře odvodněných půdách s plným sluncem a částečným odpoledním stínem. Je to rychle rostoucí bylina pro celoroční sklizeň. Zatímco listy, semena a květiny jsou často vidět v kuchyních po celém světě, kořeny se zřídka používají mimo Thajsko. Tam se používají k tomu, aby marinovaným, vývarům, dušeným masům a omáčkám dodávaly bohatou chuť koriandru. Koriandr má zvláštní, jedinečnou nasládlou až palčivou chuť.
Pracharanda je vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani...
Paprika se hodí ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek...
Čarodějka je kořenící přípravek na grilování, rožnění, pečení, na přípravu...
Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek,...
Koriandr celý je zapomenuté koření se zvláštní, příjemnou kořennou chutí a...
Garam masala - indická „domácí směs“ je ostřejší směs, která se podobně jako...
Oregano – dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou....
Zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni. Je vhodný ke všem...
Houbová prachanda je kořenící základ vhodný k přípravě houbové a bramborové...
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické...
Bio Majoránka je bylinka s jemně kořennou, sladší vůní i chutí. Majoránka...
Kayenský pepř je jedno z nejostřejších koření. Získává se z nejostřejších...
Pepř černý celý patří mezi nejoblíbenější kuchyňské koření. Používá se k...
„Český kmín“ název s evropskou značkou chráněného označení původu náleží...
Paprika pálivá má ostře kořeněnou, pikantní chuť. Paprika se hodí ke všem...
Saturejka chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových...
Muškátový květ svou chutí připomíná kombinaci skořice a pepře, je mnohem...
Muškátový oříšek okoření svou sladkou pálivou ostrostí značné množství...
Nové koření se také nazývá „všekoření“. Používá se do marinád, polévek, k...
Fenykl celý se používá k přípravě bylinných čajů proti nadýmání, do nakládané...
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské...
Kurkuma celá, nazývaná také indický šafrán je koření, které pochází z Asie a...
Koriandr je koření se zvláštní, příjemně kořennou chutí a vůní. Používá se do...
Kardamom je jedním z nejjemnějších a také nejdražších koření. Zelený kardamom...
Kardamom je jedním z nejjemnějších a také nejdražších koření. Zelený kardamom...