Březová míza „Hello Spring“ je díky svým přírodním minerálům vhodná především pro:
ty kteří chtějí zhubnout a trpí zadržováním vody v těle
sportovce – jako zdroj energie před tréninkem a během sportování, či poté pro regeneraci organismu po sportování
přepracované a vystresované lidi
starší lidi, kterým březová míza dodává potřebnou vitalitu pro svaly a trávicí soustavu;
Březová míza je také vhodná, pokud:
potřebujete vyvážit vlivy nezdravého stravování
trpíte chronickým onemocněním jater
konzumujete příliš mnoho alkoholu
kouříte
máte oslabený imunitní systém
užíváte velké množství léků, jako jsou antidepresiva, kortizon nebo statiny
Výhody březové mízy „Hello Spring“
Březová míza má silné diuretické vlastnosti, které napomáhají vyplavovat škodlivé toxiny, kyselinu močovou a nadbytečnou vodu z těla.
Takto se dá předcházet celulitidě, nebo alespoň již existující celulitidu zmírnit. Březová míza má v rámci zdravého a vyváženého stravování i dlouhodobé pozitivní účinky při obezitě.
Březová míza má vysoce účinnou detoxikační funkci, a proto podporuje činnost ledvin a posiluje játra.
Březová míza obsahuje také sloučeniny zvané saponiny, které významně napomáhají snížení hladiny cholesterolu.
V současné době se březová míza a její blahodárné účinky na lidské zdraví využívají po celém světě čím dál více, a to především díky jejímu pozitivnímu a detoxikačnímu vlivu na tyto dva životně důležité orgány:
1. Játra: Filtrací a vylučováním toxických odpadních látek.
2. Ledviny: Filtrací a odváděním škodlivých látek močovými cestami.
Výroba březové mízy “Hello Spring”
Březová míza “Hello Spring” odpovídá požadavkům ISO 9001 a HACCP a je přísně kontrolována ve všech níže uvedených etapách výroby.
Dodávka surovin (přírodní březová míza, cukr, kyselina citronová).
Březová míza je dodávána ve speciálních nádobách určených výhradně pro březovou mízu. Dodavatel březové mízy potvrzuje kvalitu mízy na základě následujícího dokumentu:
Prohlášení výrobce naleznete ZDE.
Příprava surovin
Filtrace březové mízy na filtračním lisu
Prosévání cukru a kyseliny citronové
Míchání surovin podle receptury na stanici dávkování a míchání šťáv “BOEMA”
Zahřívání nádob
Příprava lahví a víček
Stáčení mízy pomocí plnícího dávkovače B4- KDN-22
Uzavírání lahví s pomocí B4-KSK-110A
Sterilizace v autoklávu
Strojové mytí a sušení naplněných lahví
Etiketování lahví se stroji značky LANGGUTH
Potisk víček lahví
Balení do kartonů
Paletizace
Skladování
Akreditovaná laboratoř pak kontroluje vzorky Březové mízy „Hello Spring“, aby byla prokázána shoda hotového nápoje s organoleptickými, fyzikálními a chemickými parametry.
Navíc je hotový produkt zaslán do nezávislé akreditované laboratoře, aby byly provedeny dodatečné analýzy odpovídající požadavkům technických předpisů celní unie TP TC 021/2011 a SANPIN č. 52 (protokoly jsou přiloženy). Teprve poté je vystaveno Prohlášení o shodě celní unie (je přiloženo).