270 g Marmeláda Citron mojito - Mistr světa

Nový produkt

Tato marmeláda je titulovaný šampión. V roce 2015 si vysloužila 1. místo v celosvětovém mistrovství marmelád ve Velké Británii a ke snídani si ji dopřává i britská královna. Marmeláda inspirovaná kubánským míchaným nápojem se připravuje z čerstvých citrónů z Amalfi nebo Mentonu, kubánského rumu a čerstvé máty.

Více informací

Jsem Mistr světa marmelád, jsem skladem a jsem tu pro Vás!!

254,00 Kč s DPH

Více informací

Titulovaný šampión - to je tato marmeláda. V roce 2015 si vysloužila 1. místo v celosvětovém mistrovství marmelád ve Velké Británii a ke snídani si ji dopřává i britská královna. Marmeláda inspirovaná kubánským míchaným nápojem se připravuje z čerstvých citrónů z Amalfi nebo Mentonu, kubánského rumu a čerstvé máty.

Marmelády Šafránka je rodinná manufaktura založená roku 2014 se sídlem v Praze a výrobní manufakturou v romantické krajině Posázaví. S láskou zde vyrábí ovocné bio extra džemy z českého ovoce, marmelády a čatní. Vše ručně, bez chemie a přidaného pektinu a s velmi malým množstvím cukru, vše s ohledem na tradici a českou gastronomii
Jenom nejvyšší kvalita a vaření s láskou zaručí tu nejlepší chuť. Vaří zde ze sezonního ovoce, které získávají od českých pěstitelů z nejbližší lokality. V jedné skleničce extra džemu 270 g se obvykle skrývá 450 g čerstvého ovoce. V manufaktuře Šafránka vaří po malých dávkách v měděných mísách a nejlépe chutnají jen tak na lžičce nebo čerstvém chlebu s máslem.

Jak nejlépe Citron Mojito chutná? Na rozpečené bagetě s máslem, k sýrům, do koláčů a na palačinkách s medem, ale i jen samotný na lžičku.
Složení: pod víčkem jedné skleničky marmelády (270g) najdete 1kg čerstvých citronů, Havana rum, čerstvou mátu ze zahrádky a cukr.
         

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook