Prohlédnuté produkty
Pohanková mouka stále přirozená - živá, dobře...
Nový produkt
Pohanková mouka stále přirozená - živá, dobře kvasí, celozrnná pohanková mouka kvasí ještě rychleji než pohanková mouka díky přítomnosti slupky. Chuťově je také výraznější. Je přirozeně bezlepková. Požívá se k zahušťování pokrmů, pomazánek, na palačinky a také se využívá k pečení. Lze z ní vytvořit cukroví, moučníky kynuté, dalamánky, chléb, pizzu, moučníky a pečivo z třeného těsta.
Šmajstrlova celozrnná mouka je u nás na skladě a těší se až jí k Vám přivezeme.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
500 g Pohanková mouka celozrnná z mlýna Šmajstrla
Pohanková mouka stále přirozená - živá, dobře kvasí, celozrnná pohanková mouka kvasí ještě rychleji než pohanková mouka díky přítomnosti slupky. Chuťově je také výraznější. Je přirozeně bezlepková. Požívá se k zahušťování pokrmů, pomazánek, na palačinky a také se využívá k pečení. Lze z ní vytvořit cukroví, moučníky kynuté, dalamánky, chléb, pizzu, moučníky a pečivo z třeného těsta.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Pohankový mlýn Šmajstrla pokračuje stále v tradičním loupání pohanky mechanickou cestou přesně jak to dělali kdysi jejich dědové. Dnes pohanku zpracovává a o mlýn pečuje pátý mlynář Pavel. V mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupou pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Díky výše uvedenému postupu je pohanková mouka stále přirozená - živá, dobře kvasí a celozrnná pohanková mouka kvasí ještě rychleji než pohanková mouka díky přítomnosti slupky. Chuťově je také výraznější. Obsahuje všechny látky, které v pohance vyrostly.
Celá desetiletí se zde také snaží o osvětu české pohanky a věří v její vlastnosti, které jsou také po několik generací této rodiny prokazovány spokojenými zákazníky. Přáním mlynářů od Šmajstrly je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.
Pohanková hladká celozrnná mouka z mlýnu Perner ze Svijan se hodí na pečení...
Pohanková mouka a pohanková krupice jsou bohaté na vitaminy skupiny B,...
V rodinném mlýně Šmajstrla šetrně mechanicky loupaná česká pohanka, způsobem...
Pohankový mlýn Šmajstrla nejenom loupe pohanku, ale také z ní vyrábí kakaovou...
Bio Malinový ocet z ekologického hospodářství je díky pečlivému zpracování a...
FRUBO černý rybíz, to jsou želé bonbóny vyráběné s vysokým podílem ovoce. Ale...
Prací gel z mýdlových ořechů s levandulovou silicí je koncentrovaný gel pro...
Karamel od Edy Řezníčka! To je pošušňáníčko - a že to trvalo, než se nechal...