0,5 l Bio ocet z bílého vína

Nový produkt

Bio ocet z bílého vína je vhodný pro přípravu středomořských pokrmů a vydatných salátů. Jemný organický ocet vyrobený z bílého vína je také ideální pro marinování masa, ryb i pro nakládání zeleniny a ovoce.

Více informací

Ocet z bílého vína je v kuchyni všestranným pomocníkem! Máme skladem!!

115,00 Kč s DPH

Více informací

Bio ocet z bílého vína - z kontrolovaného ekologického hospodářství

EU-Bio 

Bio ocet z bílého vína je vyroben z kvalitního stolního vína a je všestranný v kuchyni. 

Bio Byodo ocet z bílého vína je krásně čirý a má příjemnou vinnou chuť. Kvalitní italská nebo rakouská stolní vína se při příjemně teplých teplotách pomalu fermentují a vytváří ocet. Tento proces se nazývá kontinuální octové kvašení. Před plněním do lahví se tento jemný organický ocet s intenzivní chutí již jen filtruje. Perfektně se hodí k vydatným salátům a je ideální pro marinování. Stejně jako všechny octy Byodo je zcela přirozený a nezahřívaný ani sířený. Všechny enzymy i chuť se uchovávají přírodním způsobem.

Zakalení nebo usazeniny na dně láhve a možná tvorba vloček neznamenají ztrátu kvality. Ale naopak! Označují přirozený způsob produkce tohoto ekologického produktu. Takzvané „octové ořechy“ lze jednoduše prosít a ocet lze normálně používat.

Jemný organický ocet vyrobený z bílého vína je ideální pro marinování masa, ryb a zeleniny a pro nakládání zeleniny a ovoce.

Výrobce Byodo Naturkost GmbH

Původ Itálie

Složení: Bio ocet z bílého vína německých a rakouských vín z ekologického hospodářství, 6% kyselost

Výživové hodnoty na 100g 81 kJ / 19 kcal, složení: tuk 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 0g, z toho cukr 0g, bílkoviny 0g, sůl  0,01g.

Minimální trvanlivost do: neomezeno

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook