250 g Těstoviny Volanti bez lepku

Nový produkt

BIO Těstoviny bez lepku a ve tvaru létajících talířů!! To jsou těstoviny Volanti vyrobené z bio červené čočky tak, aby na okrajích těchto "létajících talířů" zůstávalo co nejvíce přílohy, kterou k těmto těstovinám právě podáváte!! Opravdu mimořádný kulinářský zážitek!

Více informací

Toto je opravdu mimořádný výrobek a věříme, že si na něm pochutnáte! Bio těstoviny v unikátním tvaru a barvě a bez lepku! Co víc si přát? Máme skladem!

123,00 Kč s DPH

Více informací

BIO těstoviny Volanti bez lepku a v moderním designovém a hlavně účelném tvaru létajících talířů!!

Bio

Pouze 100% nejjemnější červená organická čočka se používá pro tyto Byodo Volanti těstoviny bez lepku. Jsou bohaté na bílkoviny a dodávají nudlím opravdu skvělý vzhled.

Zkuste použít při přípravě Vaší příští večeře tuto kulatou, červenou a všeobecně revoluční těstovinu s úžasnou chutí, kterou Byodo vyrábí z červené organické čočky. Kromě cenných rostlinných bílkovin obsahují tyto jemné, bezlepkové organické nudle také hodně vlákniny a udržují vás v aktivním stavu!

Na jednu porci počítejte pouze tak asi 50 - 60 g jasně červených těstovin a přesto si pochutnáte a budete plně syti. Půvabný tvar Volanti (létající talíř) zajišťuje, že omáčka se obzvláště vhodně zachycuje na okraji - pro skvělý zážitek z přísad k této unikátní těstovině!

Červená čočka Volanti z řady speciálních bezlepkových těstovin je skutečným ohněm na talíři! Organické těstoviny Volanti chutnají skvěle s krémovými sýrovými omáčkami, ale také s klasickým pestem či lehkými rajčatovými omáčkami! Vyzkoušejte sami a poznejte lahodná jídla z jemné organické čočky!

Výrobce Byodo Naturkost GmbH

Původ Itálie

VÝŽIVOVÉ HODNOTY Energie kJ / kcal 1435 kJ / 347 kcal Tuk 3,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g Sacharidy 53,0 g z toho cukr 1,5 g vláknina 9,0 g Protein 23,0 g Sůl 0,01 g
DALŠÍ VLASTNOSTI Vegan ano Vegetariánské ano Bez vepřového masa ano Bez hovězího masa ano Bez přidaného cukru ano

2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook