Slazení nemusí být jen obyčejný cukr!!! Máme pro Vás několik novinek k vyzkoušení!! Přejeme Vám dobrou chuť u našeho jiného slazení!!
Nabízíme Vám možnost ochutnat tento BIO kokosový cukr z ostrova Jáva v Indonésii! Pokud máte alespoň trošku rádi kokos - i když jeho chuť zde nepřevažuje, tak jistě neodoláte! Dobrou chuť!!
Jiné slazení - to je unikátní výrobek, který Vám umožní mít vše sladké bez použití klasického bílého cukru! Vyvážená kombinace glykosidů stévie a přírodního ovocného cukru se hodí do kávy, čaje, limonády i všude jinde kde potřebujete cukr. Poměr je jedna lžička = jedna kostka cukru.
BIO kokosový cukr - zní to trošku exoticky, ale hlavně zdravě!! Je-li Vám příchuť kokosu alespoň trošku příjemná nemusíte se bát přidat tento kvalitní cukr prakticky do čehokoliv si zrovna vzpomenete! Žádnou pochuinku Vám nezkazí!
Karamelové slazení - příjemné slazení! Vyvážená kombinace glykosidů stévie, přírodního ovocného cukru a karamelu se hodí do kávy, čaje, limonády, i všude jinde kde potřebujete cukr a karamel! Poměr je jedna lžička = jedna kostka cukru.
Vanilkové slazení - unikátní kombinace glykosidů stévie, přírodního ovocného cukru a vanilkového extraktu se hodí do kávy, čaje, limonády, i všude jinde, kde potřebujete cukr a příchuť vanilky! Poměr je jedna lžička = jedna kostka cukru.
Javorové slazení - kombinace glykosidů stévie, přírodního ovocného cukru a javorového extraktu se hodí do kávy, čaje, limonády, i všude jinde, kde potřebujete cukr a příchuť z javoru! Poměr je jedna lžička = jedna kostka cukru.
Medové slazení - to je vyvážená kombinace glykosidů stévie, přírodního ovocného cukru a medu lučního se hodí do kávy, čaje, limonády, i všude jinde kde potřebujete cukr či med! Poměr je jedna lžička = jedna kostka cukru.