20 g Mast s propolisem

Nový produkt

Propolisová mast z rodinné firmy Pleva Vám odlehčí při mnoha nepříjemných problémech s Vaší pletí a kůží! Ať už se v létě či v zimě spálíte na sluníčku, máte suchou či popraskanou pleť, vytvořilo se Vám akné a i při mnoha dalších problémech Vám propolis vždy dobře poslouží!

Více informací

Možná znáte, možná jste zatím jen slyšeli, každopádně nyní můžete naši úžasnou mast s propolisem vyzkoušet! Máme skladem!!

88,00 Kč s DPH

Více informací

Mast s propolisem

Praktický pomocník

„Mast s propolisem se používá na suchou, popraskanou kůži pro své regenerační účinky. Aktivní látky jsou známy pro hojivé účinky. Mast je vhodná k péči o pokožku u osob s kůží náchylnou na plísně, ekzémy nebo v oblasti hemeroidů.“

Milan Pleva
zakladatel rodinné firmy

Propolisová mast si poradí s různými příčinami vysušené kůže

Suchá a popraskaná kůže může mít mnoho příčin. Nejčastěji to bývá špatné prokrvení, používání nevhodných a nekvalitních mýdel a častý kontakt kůže s čisticími prostředky. Vliv má samozřejmě nepřiměřeně dlouhé slunění, který se jen násobí, pokud nepoužijete kvalitní opalovací krém či mléko.

Příčiny vysušování kůže mohou mít ale také virový a bakteriální původ, ať už se projeví formou ekzému, vyrážky, alergické reakce či plísně. Všem těmto neduhům můžete účinně předcházet.

Návod k použití: Propolisová mast by měla být součástí každé domácí lékárničky. Používejte ji na vysušenou, podrážděnou i poškozenou kůži. Jemně vmasírujte na postižené místo a podle potřeby opakujte třikrát denně. Výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Propolis barví, je vhodné používat tmavé oblečení, nebo nechat mast nejprve vstřebat.

Ingredients: Petrolatum, Lanolin, Propolis extract , Propylene glycol

2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook