Prohlédnuté produkty
Pecek zbavené, naopak přírodně nasládlé chuti...
Nový produkt
Pecek zbavené, naopak přírodně nasládlé chuti ponechané - to jsou tyto vynikající sušené datle z Íránu. SAYER datle sušené mají navíc tu výhodu, že u nich poznáte, kdy už máte takzvaně dost :-)) oproti jiným dobrotám, u kterých se vždy až u prázdného pytlíku zděsíte, kolik jste toho zase snědli..... :-)))
Zdravé a výborné, to jsme my, sušené, krásně nasládlé datle až z Íránu a těšíme se, že si nás objednáte!! Máme skladem!
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
100 g Datle sušené SAYER, Írán
Pecek zbavené, naopak přírodně nasládlé chuti ponechané - to jsou tyto vynikající sušené datle z Íránu. SAYER datle sušené mají navíc tu výhodu, že u nich poznáte, kdy už máte takzvaně dost :-)) oproti jiným dobrotám, u kterých se vždy až u prázdného pytlíku zděsíte, kolik jste toho zase snědli..... :-)))
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Datle jsou známy již skutečně velmi dlouhou dobu - první důkazy o jejich existenci pochází již z mladší doby kamenné! Předpokládá se, že jejich původ je ze severu Afriky. Lidstvo tedy už tato dobrota provází skutečně velmi dlouho! My Vám je dnes nabízíme v sušené formě a upravené tak, abyste si skutečně co nejvíce pochutnali! A můžete se přitom podívat, jak Vaše datle, které právě mlsáte vypadají, když na palmě ještě teprve čekají než je někdo očeše! :-)) Ty na fotografii jsou například z Portugalského Algarvé!
Reino Baptista – Vlastní dílo
Datle Sayer bez pecky
Složení: 100% datle
Země původu: Írán
Balení: 10 kg
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (0 - 4°C, max. 70% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1450/347 |
TUKY [g] | 0,1 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,1 |
SACHARIDY [g] | 78,5 |
z toho CUKRY [g] | 68,2 |
VLÁKNINA | 0 |
BÍLKOVINY [g] | 1,9 |
SŮL [g] | 0,01 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
VLHKOST | 21 – 24% na DFA měřiči |
PECKY/KOUSKY PECEK | max. 1 % |
Mikrobiologické vlastnosti | |
KVASINKY | <1.000 cfu/g |
KALIFORMNÍ BAKTERIE | <50 cfu/g |
PLÍSNĚ | <1.000 cfu/g |
E.COLI | < 3 cfu/g |
SALMONELLA | negativní v 375 g |
STAFYLOKOK | negativní v 25 g |