1 ks Bambusová brčka

Nový produkt

Stylová bambusová brčka oživí každý koktej, limonádu, ledovou kávu, čerstvý džus nebo smoothie. Skvěle se hodí do kaváren, restaurací, na festivaly, nebo klidně i do firem jako dárkové předměty. Jsou pro všechny, kterým znečišťování životního prostředí není jedno. 

Více informací

Popíjení fantastického Mojita - ať už s nebo bez... :-)) - tímto brčkem musí být úplné potěšení! A když si k tomu představíte to posezení kdesi u moře, no raději ani nemluvit... :-))) Máme skladem!!

19,00 Kč s DPH

Více informací

Bambusová brčka 100 % přírodní z Filipín a k tomu krásné vyprávění Barbory Klimentové:

Poctivá ruční práce

Bambus pochází od rodin, žijících na jednom krásném filipínském ostrově. Každý, kdo se na výrobě brček podílí, dostává za svoji práci poctivě zaplaceno.

Celý proces výroby začíná v bambusovém lese. Bambus se nařeže do potřebné délky a poté se nechává zhruba 2 týdny sušit, aby se z něj dostala vlhkost (během tohoto procesu změní bambus barvu ze zelené na hnědou). Poté se brčka ručně brousí. Následuje důkladné umytí a sušení. V další fázi se na brčka vypalují laserem loga nebo nápisy, podle Vašeho přání. Dále se hotová brčka očistí, uloží do krabice a vyrazí přes půl světa na dlouho cestu za Vámi.

Jako bonus k Vám s každou krabicí dorazí i kousek toho klidu a pohody, který na ostrově panuje.

Celý příběh se začal psát na místě, kde...

jsem během svých cest po jihovýchodní Asii navštívila jeden kouzelný filipínský ostrov. Stala jsem se dobrovolníkem v zero-waste kavárně, někde mezi džunglí a mořem. Vzpomínám na to nejradši. Život na pláži, bez elektřiny, usínání pod nebem plným hvězd za zvuků vln. Každé ráno pít čerstvý kokos z bambusového brčka a hlavně být obklopena skvělými, usměvavými lidmi. Bylo to jedno z nejkrásnějších období života a zatím nejhezčí místo, co jsem na světě stihla objevit. Lesy palem, dechberoucí pláže bez lidí, divoká džungle, obří bambusy všude kolem (ty já mám ze všeho nejradši)… Ostrov rozhodně stojí za návštěvu!

Během mého žití na pláži jsem se seznámila s nynějšími dodavateli bambusových brček. Dostala jsem od nich dvě brčka na památku a já si je naprosto zamilovala. Vlastně miluji všechno co je z bambusu. Jednou bych si z něj chtěla postavit dům u pláže! Když jsem brčko doma vybalila z batohu, nedalo mi to a napsala jsem jim, zda-li by je nemohli posílat z Filipín až k nám do Čech, kde by brčka mohly dělat radost lidem, stejně jako udělaly radost mně. Navíc jejich nákupem společně podpoříme místní obyvatele ostrova a značně přispějeme k ochraně přírody.
 

Informace o brčkách:

Jak je umývat a skladovat?

  • Brčka jsou určena k opakovanému používání
  • Nejlepším řešením je umývat brčka pod tekoucí vodou a zevnitř je čistit speciálním kartáčkem, který k Vaší objednávce rádi dodáme.
  • Brčka je možné vložit i do myčky, ale nedoporučuji je v myčce i sušit.
  • Brčka nechte vždy zcela vyschnout a skladujte je v otevřeném prostoru.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook