100 g Mandle natural, Španělsko

Nový produkt

Mandle natural jsou velmi sytící potravinou. Výzkumní pracovníci se domnívají, že mandle poskytuji pocit sytosti, díky z části jeho vysokým obsahem vlákniny a bílkovin. Konzumace mandlí pomáhá snižovat spotřebu ostatních potravin a rozptyluje pocit hladu! Mandle Vám mohou posloužit i k výrobě mnoha druhů dobrot, pomazánek, másla, mléka či dokonce čokolády!

Více informací

Tyto španělské mandle jsou prostě jako mandle!! Dobrou chuť! Máme skladem!

59,00 Kč s DPH

Více informací

Mandle natural Španělsko

Mandle jsou bezlepkové a jsou i vynikajícím zdrojem živin! 

Obsahuji mono nenasycené mastné kyseliny (2/3 tuku) které se podílejí na udržení LDL cholesterolu na nízké úrovni (přebytky se hromadí v tepnách), bez ovlivnění HDL cholesterol (který má ochranný účinek na cévy). Mandle mají vynikající nutriční hustotu. Kompenzuji častý nedostatek vitamínu E a hořčíku v lidském organizmu.

Mandle pak dále obsahují:

> 15% z vlákniny, která umožňuje pomalé trávení sacharidů.
> 19% rostlinné bílkoviny, která je dobrá pro udrženi rovnováhy proteinových poměru (rostlinný / živočišný) 
> Mandle jsou také bohaté na hořčík, vitamin E (antioxidant ) a obsahuji dobré živiny pro srdce.

Než Vás mandle potěší na Vašem stole, připraví Vám i krásné chvilky při pozorování jejich nádherných květů:

Detailní popis produktu

Složení: 100% mandle 

Země původu: Španělsko

Balení: 25 kg

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 - 80% vlhkost vzduchu)

Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 626
TUKY [g] 57,1
SACHARIDY [g] 4,37
VLÁKNINA [g] 4,9
BÍLKOVINY [g] 21,2

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Chemicko-fyzické vlastnosti
VLHKOST max. 6,5%

 

Mikrobiologické vlastnosti
KOLIFORMNÍ BAKTERIE 100 ufc/g
ENTEROBAKTERIE 100 ufc/g
PLÍSNĚ A KVASINKY 800 ufc/g - 200 ufc/g
E.COLI negativní
SALMONELLA negativní v 25 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook