Prohlédnuté produkty
Acai Bio, prášek z palmy Euterpe brazilská,...
Nový produkt
Acai Bio, prášek z palmy Euterpe brazilská, která dosahuje až 20 metrů! Z jejich plodů se pak vyrábí tmavě fialový prášek nabitý antioxidanty, vitamíny, minerály či vlákninou! Navíc dobře poslouží i v kuchyni - obarví Vám totiž zmrzlinu, palačinky či cokoliv jiného do krásně fialové exotické barvy!!
Kdo má rád fialovou, a že je nás takových hodně, tomu bude vše s Acai chutnat dvakrát - kdo ne, alespoň využije mimořádných vlastností tohoto prášku! Máme skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
100 g Acai BIO prášek z Brazílie
Acai Bio, prášek z palmy Euterpe brazilská, která dosahuje až 20 metrů! Z jejich plodů se pak vyrábí tmavě fialový prášek nabitý antioxidanty, vitamíny, minerály či vlákninou! Navíc dobře poslouží i v kuchyni - obarví Vám totiž zmrzlinu, palačinky či cokoliv jiného do krásně fialové exotické barvy!!
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Acai BIO prášek podporuje vylučování toxinů z organismu, podílí se na snižování hladiny cholesterolu a napomáhá hubnutí. Doporučujeme konzumovat do smoothie nápoje, proteinu, zdravé snídaně nebo rozmíchejte ve vodě či svém oblíbeném nápoji.
Acai BIO prášek je bohatý na živiny, nenasycené mastné kyseliny, železo, vápník, vitamín A.
Strom Euterpe brazilská, ze které je Váš prášek Acai, v zahradě jednoho paláce v brazilském Belemu:
User Arouck - vlastní dílo
Costa PPPR - vlastní dílo
Složení: 1000% Acai prášek BIO
Země původu: Brazílie
Balení: 3 kg
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1858/441 |
TUKY [g] | 8,6 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 4,8 |
SACHARIDY [g] | 83,4 |
z toho CUKRY [g] | 1,6 |
VLÁKNINA [g] | 5,8 |
BÍLKOVINY [g] | 1,8 |
SŮL [g] | 0,011 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Chemicko-fyzické vlastnosti | |
OBSAH VODY | max. 6% |
Mikrobiologické vlastnosti | |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ | < 10.000 KbE/g |
KVASINKY | < 1.000 KbE/g |
PLÍSNĚ | < 1.000 KbE/g |
E.COLI | < 10 KbE/g |
SALMONELLA | negativní v 10g |