40 g BIO tyčinka kakaová

Nový produkt

Skvělá BIO kakaová tyčinka z nepraženého - a tedy ještě zdravějšího - kakaa, je do výtečné chuti vyladěná a pro Vaši pohodu a dostatek energie jako stvořená! BIO balení!

Více informací

Tento produkt již není na skladě

38,00 Kč s DPH

Více informací

BIO TYČINKA KAKAOVÁ - RAW VEGAN

Benefity pro spotřebitele: • Lahodné raw tyčinky které jsou bohaté na ořechy, semínka a různé druhy ovoce. • Ve výrobcích nejsou použité datlové ani jiné ovocné pasty. • Neobsahují přidaný cukr, lepek ani palmový olej. • Díky kvalitním surovinám a výrobě jsou tyčinky vhodné i pro děti. • Proteinové tyčinky obsahují vysoký podíl vlákniny i proteinu. • Nepoužívá se žádné pojivo na bázi cukru, medu a tyčinky jsou přirozeně lisované. • Bez umělých a přírodních barviv. • Veškeré příchutě – z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Logo: CHRÁNÍME NAŠI PLANETU, znamená, že obaly jsou 100% recyklovatelné a některé z nich kompostovatelné, informaci o tom, jak zacházet s obalem vždy najdete na zadní straně výrobku.

  

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout produkty společnosti MARKOL FOOD,s.r.o. - zakladatelky paní Marie Kolískové, která nově získala prestižní certifikát IFS (International Food Standart Certificate). Certifikát je zárukou identifikace a řízení rizik ve společnosti ve společnosti z pohledu bezpečnosti potravin. 

Markol food je výrobnou RAW tyčinek a jiných dobrot. Vyznávají tradiční hodnoty - Práce, Lidé, Země, Příroda. Pracují s lidmi, ne s roboty. Využívají přírodu, ne chemii. Vytvářejí hodnotu.

MARKÉTA KOLÍSKOVÁ — pro Bio&Life

Bio pro mě znamená čistotu, jistotu čistého původu. Obdivuji farmáře, kteří dokážou vypěstovat produkty bez kapky chemie. Oni jdou čistou cestou… volí kvalitu před kvantitou a stejně tak to vnímám i já. Kvalitní a dobré suroviny jsou pro mě nezaplatitelné. Beru je jako lék, který udrží mé tělo i mysl v pohodě… a to se samozřejmě týká i kosmetiky a ekodrogerie, která navíc udrží v pohodě i tuto zemi, která dnes už tak trpí.

Složení: Datle, slunečnicová semínka, mandle, nepražené kakao (8%).
Všechny složky pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

BIO TYČINKA KAKAOVÁ

Výživové údaje ve 100g

Energetická hodnota: 1889,1 kJ / 451,3 kcal
Tuky: 22,58 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,83 g
Sacharidy: 45,60 g
z toho cukry: 28,67 g
Bílkoviny: 12,43 g
Sůl: 0,15 g
Vláknina: 8,77 g

Trvanlivost 8 měsíců od data výroby

Tyčinky uchovávejte v suchu a chladu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook