40 g BIO tyčinka meruňková

Nový produkt

Meruňkové tyčinky jsou vynikajícím životabudičem, příjemně ovocně a pouze přírodně sladkým! Mandle a rozinky fantastickou chuť jen dále dokreslují! Bio balení!

Více informací

Skvělá, energiedárná tyčinka, bez lepku, RAW a vegan, no prostě zdravá, přirozeně sladká vitaminová nálož pro Vaše zdravější dny!! Máme skladem!

38,00 Kč s DPH

Více informací

BIO TYČINKA MERUŇKOVÁ - RAW VEGAN

Proč tuto MERUŃKOVOU TYČINKU?

Meruňky mají nízký obsah kalorií (asi 48 kcal/100 g), dají se konzumovat při redukčních dietách. Dále jsou bohaté na alkalické minerální soli, díky čemuž vyvolávají v těle zásaditou reakci. Významné jsou i proto, že obsahují malé množství sodíku a hodně draslíku a jsou bohaté na stopové prvky, jako jsou mangan, fluor, kobalt a bor. Také obsahují velké množství sacharidů (fruktózy a glukózy).
Sušené meruňky jsou dobrým zdrojem proteinů (1,4 %) a železa, které je jejich charakteristickým minerálem. Nejdůležitější složkou meruněk, ať už čerstvých nebo sušených, je však betakaroten (provitamin A).
Obsah železa v čerstvých meruňkách není velký, ale v sušených ano. Přestože je množství provitaminu A a železa v meruňkách daleko menší než ve farmaceutických přípravcích, výsledky při pravidelné konzumaci tohoto ovoce jsou při anémii lepší, než by se dalo vzhledem k nevýraznému množství těchto dvou látek předpokládat. Díky obsahu provitaminu A meruňky zvyšují odolnost proti infekcím.
Logo: CHRÁNÍME NAŠI PLANETU, znamená, že obaly jsou 100% recyklovatelné a některé z nich kompostovatelné, informaci o tom, jak zacházet s obalem vždy najdete na zadní straně výrobku.

  

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout produkty společnosti MARKOL FOOD,s.r.o. - zakladatelky paní Marie Kolískové, která nově získala prestižní certifikát IFS (International Food Standart Certificate). Certifikát je zárukou identifikace a řízení rizik ve společnosti ve společnosti z pohledu bezpečnosti potravin. 

Markol food je výrobnou RAW tyčinek a jiných dobrot. Vyznávají tradiční hodnoty - Práce, Lidé, Země, Příroda. Pracují s lidmi, ne s roboty. Využívají přírodu, ne chemii. Vytvářejí hodnotu.

MARKÉTA KOLÍSKOVÁ — pro Bio&Life

Bio pro mě znamená čistotu, jistotu čistého původu. Obdivuji farmáře, kteří dokážou vypěstovat produkty bez kapky chemie. Oni jdou čistou cestou… volí kvalitu před kvantitou a stejně tak to vnímám i já. Kvalitní a dobré suroviny jsou pro mě nezaplatitelné. Beru je jako lék, který udrží mé tělo i mysl v pohodě… a to se samozřejmě týká i kosmetiky a ekodrogerie, která navíc udrží v pohodě i tuto zemi, která dnes už tak trpí.

Složení: Sušené meruňky (30%), rozinky, mandle, slunečnicová semínka, pohanka-kroupy.

Všechny složky pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje ve 100g
Energetická hodnota: 1659,7 kJ / 395,7 kcal
Tuky: 13,22 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,47 g
Sacharidy: 52,62 g
z toho cukry: 27,26 g
Bílkoviny: 9,72 g
Sůl: 0,02 g
Vláknina: 4,03 g

Trvanlivost 8 měsíců od data výroby

Tyčinky uchovávejte v suchu a chladu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook