190 g Mandlový krém 100% - jemný

Nový produkt

100% mandlové máslo, na kterém si smlsne opravdu každý! Mandle jsou výborným zdrojem vápníku, hořčíku a manganu. Dále obsahují draslík, selen, železo,... Co se týče obsahu vápníku, tak mandle obsahují mnohem více vápníku než např. mléko. Patří k nejlepším zdrojům vitamínu E, bílkoviny z mandlí jsou dobře stravitelné.



Více informací

Mandlový krém se dá použít jako máslo, příloha do potravin nebo i jako mls!! Máme skladem!

138,00 Kč s DPH

Více informací

Mandlový krém 100% - jemný

Mandle jsou řazeny mezi super potraviny a snižují glykemický index. Co možná ženy neví, tak mandle jsou výborné jako prostředek pro zlepšení tvorby mléka u kojících žen. Mandlové máslo je vhodné i pro nesportovce, ale velmi často se uplatňuje ve fitness i v kulturistice

  • Mandlový krém je vyroben ze 100% z přírodních pražených mandlí.
  • Je chutnou a výživnou potravinou ideální jako doplněk do Vašich jídel, svačinek k vaření i prostě jen na toast.
  • Mandlový krém zachovává jednak vysoký obsah proteinů a současně výraznou hustou ořechovou chuť. Není třeba dodávat, že nepřidáváme žádné zbytečnosti jako jsou sůl, cukr nebo olej.
  • Mandlový krém je vhodný pro nesportovce, sportovce, ale velmi často se uplatňuje ve fitness i v kulturistice
  • Krém obsahuje vynikající zdroj bílkovin, zdravých nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů, sacharidů a zdravých tuků, a samozřejmě s vysokým obsahem bílkovin.
  • Mandlový krém je přírodním zdrojem kalorií, což je skvělé pro ty, kteří mají vysoký výdej energie a také pro sportovce, kteří špatně přibírají na hmotnosti. Ti mohou konzumovat krém nepřetržitě.
  • Mandlový krém je fantastická potravina, kterou si může vychutnat každý, bez ohledu na své tréninkové cíle.

Vlastnosthodnota
Složení mletá jádra mandlí pražená
Doporučené dávkování Využití je všestranné, např. pro obohacení suplementů o další živiny, Mandlový krém je velmi univerzální složkou vaší stravy, může být použito mnoha způsoby. Můžete jej jíst přímo z vaničky, nebo jej použít při vaření, pečení, na proteinové palačinky a nebo prostě na rozpečený toust pod šunku. Hlavní je, že máslo je bez konzervantů a dalších nežádoucích látek.
Energetická hodnota ve 100g Energetická hodnota 2423kJ/579kcal
Bílkoviny - na 100g 21,1g g
Sacharidy - na 100g 21,6g g
Sacharidy z toho cukry - na 100g 4,3g g
Tuky z toho nasycené - na 100g 7,8g g
Tuky - na 100g 49,9g g
Sůl - na 100g 0g g
Váha 190g g

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook