190 g Kokosy z palem v Arašídovém máslu

Nový produkt

Milujete kokos a arašídy? Tak vyzkoušejte tuhle kombinaci lahodného krému, který je složen pouze z arašídů a kokosu. Vysoký obsah bílkovin a zdravých tuků, domácí výroba!

Více informací

Kokos v arašídovém másle - pochoutka, no a jinak doufáme. že jsme Vás příjemně naladili naší exotickou fotkou a jen věříme, že na těch palmách moc kokosů neroste, protože jinak by to byla poměrně adrenalinová dovolená.... :-)))

88,00 Kč s DPH

Více informací

Arašídový krém s kokosem

ARAŠÍDOVÉ KRÉMY

Arašídy jsou plodem podzemnice olejné a jsou považovány za energeticky vydatné. Jsou oblíbené, protože snižují hladinu cholesterolu, triglyceridů, aniž by způsobovaly navýšení tělesné hmotnosti. Arašídy pomáhají udržet kontrolu nad hladinou cukru v krvi, posilují paměť a obsahují antioxidanty. V arašídových krémech najdete spoustu vitamínů, jako například B1B2B3B6 a obsahují spoustu minerálů, konkrétně železovápníkhořčíkfosfordraslík a sodík.

  • Produkt Arašídovo-Kokosový krém je výborný zdroj kvalitních živin, hlavně bílkovin a nenasycených tuků! Díky vysokému obsahu bílkovin pomáha k udržení a růstu svalové hmoty, ale především je to zdravá pochoutka, kterou uvítá opravdu každý milovník arašídů a kokosu.
  • Náš produkt je zcela přírodní, obsahuje pouze mleté pražené arašídy bez přídavku cukru, soli nebo palmového či slunečnicového oleje. Tento krém se vyznačuje skvělou chutí, kterou si jednoduše zamilujete. Krém je také vhodný na různé Fitness recepty.

Některé z výhod arašídového krému:

  • Zcela přírodní
  • Bez přidaného cukru, soli či palmového oleje
  • Výborné nutriční hodnoty
  • Domácí výroba
  • Super cena!
Vlastnosthodnota
Složení

50% mleté pražené arašídy, 50% kokos.  

Nutriční hodnoty na 100g  

Energetická hodnota   2612kJ/633kcal

Bílkoviny 19,5g

Sacharidy z toho cukry 22,1g 5,7g

Tuky z toho nasycené 54g 22,6g

Sůl 0,03g

Doporučené dávkování Konzumace Arašídovo-Kokosového krému závisí na Vašich potřebách a jídelníčku, nelze stanovit doporučené dávkování.
Energetická hodnota 2612kJ/633kcal

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook