Prohlédnuté produkty
Kávový cukr, to je jedinečné spojení výběrové...
Nový produkt
Kávový cukr, to je jedinečné spojení výběrové kávy a třtinového cukru! Kávový cukr je cukrovina, která nejenže chutná skvěle, ale je vhodná i k přípravě různých druhů dezertů, zmrzlin a nápojů. Může být i motorem Vaší fantazie, sladká tečka či startér úspěšného dne! Připravili jsme ji pro Vás buď ve variantě přírodní anebo s příchutí divokých pomerančů!
Medová konzistence, božsky kávová sladká chuť!! Myslíme si, že už nadále ve Vaší kuchyni nebude nikdy chybět.... :-)) Máme skladem!!
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kafánek - tekutý kávový cukr z pravého espressa
Kávový cukr, to je jedinečné spojení výběrové kávy a třtinového cukru! Kávový cukr je cukrovina, která nejenže chutná skvěle, ale je vhodná i k přípravě různých druhů dezertů, zmrzlin a nápojů. Může být i motorem Vaší fantazie, sladká tečka či startér úspěšného dne! Připravili jsme ji pro Vás buď ve variantě přírodní anebo s příchutí divokých pomerančů!
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Kafánek, konzistencí podobné medu, je vhodný: např. jako samostatná cukrovina na mlsání či ingredience do pečení, základ do míchaných koktejlů nebo nealkoholických limonád a také se může použít jako dochucovadlo. Není to jen ingredience. Je to pátý element, bez kterého si Váš oblíbený chuťový požitek již nebudete ochotni představit! Má využití jak pro běžného spotřebitele, tak i pro širší gastronomický trh.
V jedné skleničce je ukryto vysoké množství poctivě připraveného espressa, které zaručí vysokou dávku energie! Kafánek obsahuje výběrovou kávu s kofeinem, vodu a třtinový cukr.
Těsto:
Změklé máslo prošlehejte společně s cukrem a žloutky, pak přisypte prosátou mouku se solí, krátce prošlehejte, až se vše začne spojovat v těsto, rukama zpracujte v kompaktní hmotu. Těsto lze připravit i den předem a uchovat zabalené ve folii v lednici.
Troubu předehřejte na 170 stupňů. Těsto vyválejte na potřebnou velikost a přeneste do formy, zarovnejte okraje. Dno propíchejte vidličkou, vyložte pečícím papírem a nasypte luštěniny (na slepé pečení). Dejte péct do vyhřáté trouby asi na 15-20 minut, až je těsto lehce dozlatova. Korpus nechte chladnout ve formě, teplotu trouby snižte na 150 stupňů. Připravte si tvarohovou náplň.
Tvarohová náplň:
Tvaroh dejte do misky, přidejte polovinu cukru a žloutky. Dobře promíchejte, případně lehce prošlehejte. Přidejte vanilku, Kafánka a mouku, zapracujte. Z bílků a druhé poloviny cukru ušlehejte pevný sníh, který po částech vmíchejte do tvarohové směsi.
Z předpečeného korpusu sundejte luštěniny i pečící papír a na korpus rovnoměrně rozetřete tvarohovou náplň. Dejte péct do trouby vyhřáté na 150 stupňů asi na 40 minut. Hotový pie přendejte na chladící mřížku a nechte zcela vychladnout.
Dobrou chuť!!
Tato výtečná brazilská káva je jednou z vůbec nejlepších druhů pocházejících...
Káva z Kolumbie - Cup of Excelence, jde o zcela výjimečnou kávu s dobrým...
Ruční mlýnek na kávu Lavender s keramickým mechanismem, dekorovaným...
Výroba kávy na Galapážských ostrovech rozhodně není snadný úkol, ale...
Tato výtečná káva z Malawi je jedním z nejchutnějších druhů kávy...
Máme pro Vás z Bony obchodu tento nádherný ruční mlýnek na kávu i koření má...
Tato káva je vybranou směsí 7 druhů 100% Arabica kávy a při jejím...
Velmi jemná káva z vysokohorské oblasti, má lahodnou, intenzivní a zároveň...
Káva z Nepálu, od nejvyšší hory světa, no tak to už je opravdu exotika, co...
Kouřové aroma této kávy doplněné chutí medu a exotického koření si jistě...
Velmi povedený mlýnek na kávu od společnosti Sencor pracuje při příkonu 150W...
Brazilská pražená zrnková káva je velmi jemná káva s květinovým aroma a...
Etiopská pražená zrnková káva je divoká odrůda Ethiopia. Výrazná ovocná chuť,...
Výběrová káva, hodnocená 84/100 bodů! Tato guatemalská káva má příjemné plné...
Káva bez kofeinu a to bez chemie - čili vhodná i pro těhotné a kojící ženy....
Káva z africké Rwandy je 100% Arabica a má výraznou karamelovou chuť s...
Káva Columbia má příjemně vyvážené tóny s vůní pomerančů a broskví. Plné tělo...
Jerseyský jogurt z kravského mléka s probiotickou kulturou.