Prohlédnuté produkty
Pohanka obecná, ta už kdysi trochu...
Nový produkt
Pohanka obecná, ta už kdysi trochu pozapomenutá, dokonce i někdy podceňovaná pseudoobilovina, začíná díky svým dietetickým vlastnostem znovu takzvaně přicházet do módy a častěji se objevovat na našich stolech. Snad tak učiníte i Vy, pohanka Vás totiž dokonale zasytí a Vaše tělíčko přitom prakticky nenabere na dalším objemu... :-) Tak dobrou chuť!
Ano, skutečně prý název pohanka pochází od názvu pohanských národů, ale nebojte se, nejde o žádné jídlo pro vandaly - naopak! Popustíte-li uzdu fantazii, vytvoříte z pohanky pochoutku pro gurmány! Máme skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
100 g Pohankové vločky BIO, Čína
Pohanka obecná, ta už kdysi trochu pozapomenutá, dokonce i někdy podceňovaná pseudoobilovina, začíná díky svým dietetickým vlastnostem znovu takzvaně přicházet do módy a častěji se objevovat na našich stolech. Snad tak učiníte i Vy, pohanka Vás totiž dokonale zasytí a Vaše tělíčko přitom prakticky nenabere na dalším objemu... :-) Tak dobrou chuť!
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Stejně jako pravé obiloviny Vám poslouží pohanka. Můžete ji přidávat do různých kaší, či směsí na snídaně či svačiny, hodí se do müsli, můžete z ní zkusit péct různé dobrůtky, jejího využití najdete opravdu nepočítaně! Pohanka navíc obsahuje hodně zdravých živin, hodně rutinu, který našemu tělu a hlavně cévám opravdu velmi prospívá, spousty vitaminů, minerálu, mastné kyseliny. Takže shrnuto - čím více jídel s pohankou si připravíte, tím více péče svému zdraví dáte!
A aby Vám pohanka ještě lépe chutnala, přinášíme Vám její krásný bílý květ.
Kurt Stüber – calikoelnban.mpiz-.mpg.de/mavica/index.html part of www.biolib.de
A na tomhle - lépe řečeno tomuto podobném - políčku byla pohanka pro Vás vypěstována! V ekologicky čistém prostředí - BIO!
Kukuřice pukancová - Zea mays everta, ta je ta jediná správná pro výrobu...
Zcela novou odrůdu máku - Harlekýn - vypěstovali na Českomoravské vrchovině v...
Rýže má v naší kuchyni mnohostranné použití. Je velmi výživná, přitom dietní...
Fazole jsou neocenitelným zdrojem vitamínů, minerálních látek a vlákniny....
BIO bílé fazole patří k nejjemnějším druhů fazolí, výborně se zpracovávají a...
Bio červená čočka Vám usnadní vaření - věděli jste to? Vzhledem k tomu, že to...
Bio černá čočka z Kanady, jinak také zvaná Beluga - dle druhu kaviáru! To je...
Červené fazole Kidney se hodí nejenom do známého Chilli con carne, ale i do...
Bio červená čočka půlená Vám ještě více usnadní vaření - věděli jste to?...
Bio hnědá čočka z Turecka je opravdu bohatou zásobárnou bílkovin, vlákniny,...
BIO červené Adzuki fazole Vás opravdu velmi potěší!! Víte proč? Neobsahují...
Quínoa k nám přichází z andských hor Bolívie a Peru a my jí vítáme k...
Jáhly BIO jsou bezlepková obilovina s drobnými kulatými zrnky obsahující...
BIO Mungo fazole mají v sobě mnoho vlákniny, bílkovin, minerálů a ostatních...
Z ovesných vloček se dá připravit řada pokrmů zdravé výživy, především müsli,...
Pšeničné otruby a navíc v kvalitě BIO, to je jedna z nejvýživnějších a přitom...
Fíky BIO Lerida z Turecka, největšího vývozce tohoto skvělého plodu! Tomuto...
Z ovesných vloček se dá připravit řada pokrmů zdravé výživy, především müsli,...
BIO kokosové chipsy neslazené ze Srí Lanky, jejich využití je skutečně...
BIO kokosová mouka ze Srí Lanky - zní to opět trošku exoticky, ale nebojte...
Zeleninové chipsy pečené - špenát a česnek dle receptu firmy ENJOY CHIPS!...
Vynikající BIO sušená rajčata půlená z Turecka jsou velmi zdravé. Vyhlášené...