100 g Pohankové vločky BIO, Čína

Nový produkt

Pohanka obecná, ta už kdysi trochu pozapomenutá, dokonce i někdy podceňovaná pseudoobilovina, začíná díky svým dietetickým vlastnostem znovu takzvaně přicházet do módy a častěji se objevovat na našich stolech. Snad tak učiníte i Vy, pohanka Vás totiž dokonale zasytí a Vaše tělíčko přitom prakticky nenabere na dalším objemu... :-) Tak dobrou chuť!

Více informací

Ano, skutečně prý název pohanka pochází od názvu pohanských národů, ale nebojte se, nejde o žádné jídlo pro vandaly - naopak! Popustíte-li uzdu fantazii, vytvoříte z pohanky pochoutku pro gurmány! Máme skladem

14,00 Kč s DPH

Více informací

Pohankové vločky BIO z Číny

Stejně jako pravé obiloviny Vám poslouží pohanka. Můžete ji přidávat do různých kaší, či směsí na snídaně či svačiny, hodí se do müsli, můžete z ní zkusit péct různé dobrůtky, jejího využití najdete opravdu nepočítaně! Pohanka navíc obsahuje hodně zdravých živin, hodně rutinu, který našemu tělu a hlavně cévám opravdu velmi prospívá, spousty vitaminů, minerálu, mastné kyseliny. Takže shrnuto - čím více jídel s pohankou si připravíte, tím více péče svému zdraví dáte! 

A aby Vám pohanka ještě lépe chutnala, přinášíme Vám její krásný bílý květ.

Kurt Stüber – calikoelnban.mpiz-.mpg.de/mavica/index.html part of www.biolib.de

A na tomhle - lépe řečeno tomuto podobném - políčku byla pohanka pro Vás vypěstována! V ekologicky čistém prostředí - BIO!

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook