Prohlédnuté produkty
Jáhly BIO jsou bezlepková obilovina s drobnými...
Nový produkt
Jáhly BIO jsou bezlepková obilovina s drobnými kulatými zrnky obsahující hlavně vitamíny B1, B2, A, C, a také mnohé minerály, v neposlední řadě pak vlákninu!
Ve staročeské kuchyni nepostradatelné, byť vzácnější. Nedáte si říci i dnes? Jáhly jsou skladem a vážené, bez obalu!
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
100 g Jáhly BIO
Jáhly BIO jsou bezlepková obilovina s drobnými kulatými zrnky obsahující hlavně vitamíny B1, B2, A, C, a také mnohé minerály, v neposlední řadě pak vlákninu!
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Bio Jáhly, tato vysoce výživná, bezlepková potravina se získává odstraněním svrchní obalové vrstvy prosa setého, které platí za jednu z nejstarších asijských kulturních plodin vůbec. Tradiční staročeský stůl se bez jahel neobešel, hospodyňky z nich pekly tvarohovou-švestkový jahelník, chystaly sladkou medovou kaši s ořechy, či jáhly maštěné slaninou. Svatba, Vánoce i Velikonoce, to vše plynulo v jahelném rytmu, který však v průběhu staletí do pozadí vytěsnila rýže, brambory, těstoviny a další. Přitom, výše zmíněné, mnohdy nenabídne ani polovinu toho, co zdravím nabité jáhly.
BIO jáhly
Energetická hodnota | 1474 kJ / 348 kcal |
Tuky | 1,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 71 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,02 g |
Kukuřice pukancová - Zea mays everta, ta je ta jediná správná pro výrobu...
Zcela novou odrůdu máku - Harlekýn - vypěstovali na Českomoravské vrchovině v...
Rýže má v naší kuchyni mnohostranné použití. Je velmi výživná, přitom dietní...
Fazole jsou neocenitelným zdrojem vitamínů, minerálních látek a vlákniny....
BIO bílé fazole patří k nejjemnějším druhů fazolí, výborně se zpracovávají a...
Bio červená čočka Vám usnadní vaření - věděli jste to? Vzhledem k tomu, že to...
Bio černá čočka z Kanady, jinak také zvaná Beluga - dle druhu kaviáru! To je...
Červené fazole Kidney se hodí nejenom do známého Chilli con carne, ale i do...
Bio červená čočka půlená Vám ještě více usnadní vaření - věděli jste to?...
Bio hnědá čočka z Turecka je opravdu bohatou zásobárnou bílkovin, vlákniny,...
BIO červené Adzuki fazole Vás opravdu velmi potěší!! Víte proč? Neobsahují...
Quínoa k nám přichází z andských hor Bolívie a Peru a my jí vítáme k...
Pohanka obecná, ta už kdysi trochu pozapomenutá, dokonce i někdy podceňovaná...
BIO Mungo fazole mají v sobě mnoho vlákniny, bílkovin, minerálů a ostatních...
Z ovesných vloček se dá připravit řada pokrmů zdravé výživy, především müsli,...
Pšeničné otruby a navíc v kvalitě BIO, to je jedna z nejvýživnějších a přitom...